Сватби

 

Водещи

DJ SLAVY e водещ с богат опит в сватбените тържества. Редовните сватбени участия и индивидуален подход от DJ SLAVY към клиентите ще направи Вашия празник незабравим и неповторим.

 

Осветление

За Вашета сватба DJ SLAVY разполага и с професионално осветление, които допълнително ще създадат настроение.

Ритуали

DJ SLAVY има богат списък от стари и нови сватбени ритуали от всички краища на България. Те са спазвани от векове до ден днешен. Ритуалите поставят здрави основи за младото семейство и носят заря от емоции за родителите.

Тежък дим

Първи сватбен танц като в облаците…. Мечта за всички младоженци. DJ SLAVY разполага и с машина за тежък дим, за да изпълни всички мечти на младоженците.

ОФЕРТА

Оферта
за професионално осветление
Uplighting и ефектно дискотечно осветление

Всяко събитие е един незабравим празник за неговите организатори. Когато мечтаете за красиво, цветно и запомнящо се събитие, в което всеки един детайл от декорация и светлина да бъде изпипан и стилен . Ние ще превърнем всяко обикновено събитие в стилно и изискано.
1. Uplighting – осветяване на зала с LED прожектори.

За Uplighting се използват интелигентни осветителни тела, управлявани чрез софтуер, визуално пресъздаващи пълния цветови спектър, за една уникална, спираща дъха атмосфера, превръщайки и тъмни и неосветени помещения в приказно кътче за незабравимата сватба. Цветовете се преливат спрямо вашите изисквания, да осветите цялото помещение или да подчертаете различни детайли от декорацията. LED прожектори се използват за реализирането на интересни и иновативни дизайнерски идеи, фокусиране върху определени области и обекти. Te се разполагат на подходящи места по земята и на разстояния един от друг. Могат да светят в избран цвят или да сменят различни такива. Променя се облика на цялата зала.

2. Дискотечно осветление за Вашето неповторимо и грандиозно сватбено парти!

Дискотечното осветление стана незаменима част от всяко сватбено тържество.   Модерното ефектно осветление създава на Вашето парти цветна атмосфера с мрежа от светлини.  Ние предлагаме различни варианти и комбинации на визуално-технически средства – Beam, Wash, Spot , Gobo и други . Те преобразяват цялостната атмосфера на Вашето събитие.

3. Машина за създаване на „тежък дим“ ICE LOW FOG MACHINE
4. Сватбени фонтани – Бездимни сватбени фонтани за първия танц и разрязването на тортата. Височина на зарята: 2м. Продължитeлност: 25сек.

5. Професионален осветител

За Вашият сватбен ден може да изготвим индивидуален пакет съобразен спрямо залата в която ще бъде проведено Вашето тържество или да изберете от нашите готови пакети: 

ГАЛЕРИЯ

КОнтакти

ГАРАНТИРАН КУПОН
ЗА УЧАСТИЯ:

ТЕЛЕФОН:

ИМЕЙЛ:

Дати за резервация:

[booking type=1 nummonths=1 form_type='standard']