Озвучаване и осветление

 

ПРОФЕСИОНАЛНО ОЗВУЧАВАНЕ

Озвучаването и воденето са много важни за всяко събитие. Те предразполагат хората, разчупват ледовете и притеснението и всеки се чувства в свои води. Интересен факт е, че когато веселбата е на нужното ниво, в някои хора се придобива представата, че храната е още по-вкусна. Снимките стават по-хубави, защото усмивките и емоциите са взаимствани от доброто настроение и атмосфера на събитието в същият този момент. 

 

ПРОФЕСИОНАЛНО Осветление

Това е аспект, който набра популярност и ще набира все повече, тъй като е елемент, който може да промени целия облик на Вашето събитие или частно мероприятие. Благодарение на него може да преобразите ресторанта, който сте си избрали. Получава се изключително ефектно, защото може да зададете цветовата гама, която желаете. Може да изберете не само това. Има толкова много възможности, които ще се опитам да Ви обясня и да добиете представа. 

Оферта
за професионално осветление
Uplighting и ефектно дискотечно осветление

Всяко събитие е един незабравим празник за неговите организатори. Когато мечтаете за красиво, цветно и запомнящо се събитие, в което всеки един детайл от декорация и светлина да бъде изпипан и стилен . Ние ще превърнем всяко обикновено събитие в стилно и изискано.
1. Uplighting – осветяване на зала с LED прожектори.

За Uplighting се използват интелигентни осветителни тела, управлявани чрез софтуер, визуално пресъздаващи пълния цветови спектър, за една уникална, спираща дъха атмосфера, превръщайки и тъмни и неосветени помещения в приказно кътче за незабравимата сватба. Цветовете се преливат спрямо вашите изисквания, да осветите цялото помещение или да подчертаете различни детайли от декорацията. LED прожектори се използват за реализирането на интересни и иновативни дизайнерски идеи, фокусиране върху определени области и обекти. Te се разполагат на подходящи места по земята и на разстояния един от друг. Могат да светят в избран цвят или да сменят различни такива. Променя се облика на цялата зала.

2. Дискотечно осветление за Вашето неповторимо и грандиозно сватбено парти!

Дискотечното осветление стана незаменима част от всяко сватбено тържество.   Модерното ефектно осветление създава на Вашето парти цветна атмосфера с мрежа от светлини.  Ние предлагаме различни варианти и комбинации на визуално-технически средства – Beam, Wash, Spot , Gobo и други . Те преобразяват цялостната атмосфера на Вашето събитие.

3. Машина за създаване на „тежък дим“ ICE LOW FOG MACHINE
4. Сватбени фонтани – Бездимни сватбени фонтани за първия танц и разрязването на тортата. Височина на зарята: 2м. Продължитeлност: 25сек.

5. Професионален осветител

За Вашият сватбен ден може да изготвим индивидуален пакет съобразен спрямо залата в която ще бъде проведено Вашето тържество или да изберете от нашите готови пакети: 

КОнтакти

ГАРАНТИРАН КУПОН
ЗА УЧАСТИЯ:

ТЕЛЕФОН:

ИМЕЙЛ:

Дати за резервация:

[booking type=1 nummonths=1 form_type='standard']